Тарілки з дерева від Woodstuff: екологічний посуд для ефектного сервірування
Дерев’яні тарілки – ідеальний приклад поєднання краси та практичності. Вони використовуються як у побуті, так і в роботі підприємств комунального харчування (ресторани, кафе, стейк-хауси, шашличні, піцерії). Тарілки з дерева надають особливого колориту інтер’єру в українському стилі, створюючи атмосферу затишку та гостинності.
Такий посуд є гарантовано екологічно чистим, а природний малюнок деревини зачаровує химерністю і ніколи не повторюється. Завдяки малій вазі та міцності, дерев’яні тарілки не розбиваються і не розтріскуються при падінні, прості у повсякденному догляді та приємні на дотик. Низька теплопровідність дерев’яної поверхні сприяє збереженню температури гарячих страв тривалий час, при цьому сам посуд залишається трохи теплим і не обпалює руки.
Види дерев’яних тарілок
У нашому інтернет-магазині можна вигідно купити найрізноманітніші моделі, які відрізняються такими характеристиками:
- Розмір. Великі тарілки призначені для подачі закусок та нарізки, піци та пирогів, страв-гриль. Моделі середнього діаметра функціональні. Це тарілки для малюків, і порційний посуд для десертів, і підставки під гарячі миски. Мініатюрні блюдця надають додаткової чарівності порційним десертам та фруктам, на них розкладають шматочки цукру та цукерки.
- Глибина. Глибока дерев’яна тарілка використовується для салатів, перших гарячих страв, рагу, заливного. Плоскі дерев’яні тарілки ідеальні для нарізки, фруктів. Мєнажниці (тарілки з кількома відділеннями) популярні для солінь асорті, снеків, гострих салатів.
- Форма. Кругла дерев’яна тарілка – вдале рішення для оформлення сирної нарізки, подачі солодощів, ягід та фруктів, десертів. Дерев’яні тарілки квадратної форми підкорюють лаконічністю та легкою брутальністю, це відмінний варіант для сервірування чоловічого столу. з пивом, стейками та морепродуктами. Суші прийнято подавати на плоских, подовжених блюд прямокутної форми. Креативні дерев’яні тарілки із кумедними мордочками звірят незамінні на дитячих святах, а також у молодіжних кафе. Серед інших оригінальних форм: еліпс (овал), човник, серце.
- Декор. Дерев’яна поверхня досить самодостатня, адже з красою природного малюнка волокон мало здатне конкурувати. Достатньо акценту у вигляді логотипу вашого ресторану, невеликого візерунка або привітного напису («Ласкаво просимо!», «Приємного апетиту!», «З любов’ю!»). Брендування дерев’яних тарілок робить їх ексклюзивними та ненав’язливо підкреслить респектабельність господарів.
Каталог інтернет-магазину Woodstuff постійно поповнюється новими моделями, адже наші дизайнери завжди знаходяться у творчому пошуку та готові приємно дивувати!
Які матеріали використовуються для виготовлення?
Під час виробництва посуду використовується свіжозрубана деревина з екологічно благополучних регіонів України. Серед найпоширеніших порід: клен, ясен, бук, вишня, черешня, вишня, акація, береза, ялівець, осика, дуб. Серед популярних технологій декорування: випалення, різьблення, інкрустація, полірування. Зовні вироби покриваються натуральною олією або воском.
Чому вигідно купити у нас?
Відомий український бренд Woodstuff має у своєму розпорядженні достатні виробничі площі та досвідчений персонал, для застосування інноваційних технологій. Наші дерев’яні тарілки повністю екологічні, довговічні та вишукано-красиві. Лояльна цінова політика та знижки оптовим замовникам роблять співпрацю ще вигіднішою. Професійне гравіювання та інші види декорування зроблять ваш посуд унікальним.