Woodstuff Home
Дерев’яний посуд ручної роботи прикрасить собою заклад сфери обслуговування будь-якого масштабу. Кухонне начиння з дерева для подачі страв створює певну атмосферу натуральності та єднання з природою, додасть унікальності та концептуальності закладу. Адже від задоволеності клієнтів залежить популярність ресторану чи кафе. Посуд з дерева асоціюється з екологічністю, простотою, здоровим способом життя, природністю та невимушеністю, що особливо цінується в сучасному світі.
Який дерев’яний посуд найчастіше використовується?
- Дерев’яний посуд для суші, на якому подають роли, морепродукти.
- Обробні дошки – стійкі та надійні, універсальні та багатофункціональні, вони можуть використовуватися за прямим призначенням, на кухні при приготуванні страв, а також на них можна подавати свіжоспечений нарізаний хліб, холодні закуски, зелень і навіть солодощі.
- Дерев’яні підноси для сервіровки, на яких можна подати все, що заманеться від хліба і холодних закусок, до десертів і солодощів.
- Тарілки – зовнішній вигляд, розміри, форма, наявність логотипу або малюнка на поверхні виробу індивідуальні. Ви можете замовити посуд, спираючись на концепцію свого закладу.
- Дерев’яна салатниця Woodstuff – у такій мисці навіть звичайнісінький салат буде здаватися оригінальним і вишуканим. Також у них можна подавати перші страви, густі підливи та соуси.
- Дерев’яні чашки.
Чому дерев’яний посуд настільки популярний?
- Дерево – натуральний, «живий» матеріал.
- Екологічно безпечна, не містить у своєму складі токсичних та канцерогенних речовин, шкідливих домішок.
- Продукти, подані на такому посуді, не вбирають запах пластмаси або металу.
- Довговічна, практично не б’ється.
- Естетичний вигляд.
- Виготовлена з якісної деревини, вона має бактерицидні властивості, покрита спеціальними натуральними просоченнями, які захищають її від води, плісняви, грибка, від залишків їжі.
- Про такий посуд неможливо обпектися, але при цьому він чудово зберігає тривалий час страви та напої теплими.
Столові прилади з дерева – сфера застосування.
Найчастіше замовляють:
- кафе чи ресторани будь-якого напряму: з національною українською кухнею, азіатською. Дерев’яний посуд для суші – незмінний атрибут багатьох закладів традиційної японської кухні;
- заклади, в меню яких переважають м’ясні страви. Адже гаряче м’ясо на дерев’яному таці та хліб, нарізаний на дерев’яній дошці, виглядають неймовірно привабливо та апетитно;
- ЕКО-кафе для підтримки загальної атмосфери натуральності;
- бари або кав’ярні, в основному через практичність та красу;
- кафе сімейного типу, де на дерев’яному посуді подають десерти, морозиво або фрукти;
- заклади, де тематика передбачає наявність такого дерев’яного посуду.
Посуд з дерева несе в собі теплу «енергетику», він приємний на дотик і має неповторний зовнішній вигляд, який змушує милуватися собою. Будь-яка страва, навіть найпростіша, на такому посуді набуває додаткової привабливості.
Посуд із дерева від українського бренду Woodstuff.
Маючи власне виробництво в м. Київ, ми виготовляємо на замовлення будь-яку необхідну кількість посуду та столових приладів. Ви зможете купити посуд із дуба, з вільхи, з будь-якої деревини, яка найбільше відповідає стилістиці вашого закладу. Висока якість продукції, доступна ціна та швидке виконання замовлення вас приємно здивують.